عضو کمیته علمی کرونا گفت: کسانی که واکسن زدند و یک بار هم کرونا گرفتند سد دفاعی بدنشان در مقابل کرونا بالاتر از کسانی است که تا به حالا کرونا نگرفتند و فقط واکسن زدند.
دانشمندان احتمال میدهند XBB.1.5 زمانی ظهور یافت که فردی همزمان به دو زیرسویه مختلف (BA.2.75 و BA.2.10.1) از خانواده اومیکرون آلوده شد؛ به عبارتی در این حالت بخشی از ژنوم یک ویروس با جزء دیگری از ویروس دوم ادغام شده و پیوند مییابد؛ همین امر سبب تقویت، توالی و انتشار حداکثری ویروس میشود.
محققان در مطالعه اینکه آیا کووید۱۹ بر نحوه واکنش سیستم ایمنی انسان به تهدیدات ویروسی بعدی تأثیر میگذارد یا خیر، متوجه تغییراتی در مردان متفاوت از زنان شدند.
به دنبال کاهش محدودیت هایی کرونایی در چین از ماه گذشته، دولت این کشور بعد از سه سال سخت گیری های شدید درخصوص ورود مسافران خارجی، تصمیم تازه ای گرفته که بر اساس آن قرنطینه مسافرانی که قصد ورود به چین را دارند، لغو می شود.
عضو کمیته علمی مقابله با کرونا با اشاره به آخرین اخبار و اطلاعات از دو زیر سویه جدید امیکرون، درباره درمان در این سوشها، گفت: متاسفانه استفاده از آزیترومایسین به عنوان داروی کرونا در بین برخی مردم رایج شده و قبل از مراجعه به پزشک اقدام به مصرف این دارو میکنند؛ درحالیکه آزیترومایسین تنها در صورت بروز برخی عوارض عفونی، تجویز میشود
سویه جدید ویروس کرونا که برای نخستین بار در سال گذشته شناسایی شد، این روزها به سرعت به سویه غالب در ایالات متحده تبدیل شده و با نامی که برای آن انتخاب شده، ترسناک جلوه کرده ولی آیا این سویه که تا کنون در ۲۹ کشور جهان شناسایی شده، خطرناک است؟
معاون بهداشت وزارت بهداشت ضمن اعلام گروههای واجد شرایط دریافت واکسن کرونا در شرایط فعلی، گفت: در حال حاضر مراکز جامع بهداشت در شهرهای سراسر کشور برای انجام واکسیناسیون فعالند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه سه سویه جدید کرونا به نامهای BQ۱ و XBB و BA۲ در بیماران اخیر مشاهده شده است، گفت: پیک جدید کرونا در کشور آغاز شده است.
گزارش های بین المللی نشان دهنده بحرانی شدن شرایط همه گیری کرونا در گوشه و کنار جهان بوده و در این شرایط اوضاع برخی کشورها از قبیل هندوستان و چین رو به وخامت می رود.
مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در طول ۲۴ ساعت گذشته، هیچ یک از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست ندادند و مجموع جان باختگان این بیماری، در عدد ۱۴۴ هزار و ۶۸۲ نفر ماند.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بخشنامه ای به روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور بر ضرورت آمادگی ارائه خدمات درمانی برای افزایش احتمالی موارد کووید ۱۹ در بیمارستان های کشور تاکید کرد.
درپی شیوع دوباره ویروس کرونا در کشورهای جنوب شرق آسیا، از این پس مسافران ورودی از این کشورها به هند باید آزمایش کرونا بدهند و یا برگه این آزمایش را به همراه داشته باشند.
روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته براساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۱ بیمار جدید شناسایی شدند و همچنین یک بیمار مبتلا به کرونا نیز فوت کرده است.
محققان حوزه پزشکی اعلام کردند: یکی از زیر سویههای اومیکرون در برابر همه آنتیبادیهای درمانی موجود مقاوم است و این یافتهها حاکی از آن است که برای مقابله با این زیرسویه باید درمانهای جدید شناسایی شود.